Back to Black

Sinopsis

Život i glazba Amy Winehouse, kroz putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena.

U režiji Sam Taylor-Johnson, film prati život i glazbu Amy Winehouse kroz njezino putovanje od adolescencije do odrasle dobi i stvaranje jednog od najprodavanijih albuma našeg vremena. Amy se naširoko smatra jednom od najvećih umjetnica u novijoj povijesti, prodavši više od 30 milijuna ploča diljem svijeta, a danas generirajući više od 80 milijuna streamova mjesečno. Njezin hvaljeni producirani album Back To Black iz 2006. doveo ju je do svjetske slave, osvojivši (tada) rekordnih 5 nagrada Grammy, uključujući album godine i pjesmu godine za hit singl Rehab. Back to Black usredotočit će se na Amynu izvanrednu genijalnost, kreativnost i iskrenost koji su prožimali sve što je radila. Putovanje koje ju je odvelo od ludila i šarenila Camden High Streeta 90-ih do globalnog obožavanja – i opet natrag, Back to Black gleda kroz perspektivu slavnih i promatra ovo putovanje iza zrcala, da vidi što je Amy vidjela, da osjeti što je osjećala.

Scenarij je za film napisao Matt Greenhalgh s kojim je Taylor-Johnson surađivala na filmu Dečko koji ne obećava iz 2009. U filmu su sadržane mnoge Amyne hit pjesme zahvaljujući punoj podršci Universal Music Groupa i Sony Music Publishinga. Slavnu je pjevačicu utjelovila je Marisa Abel, a u filmu glume i Jack O’Connell, Lesley Manville, Eddie Marsan i drugi.

Video & Fotografije

1 fotografija

Termini prikazivanja

Kupi ulaznicu
  • 19.00

Write a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)